Mind blowing SEO improving and Google rank increasing Signature Rotator SEO Tool.

Thread: 

Page Rack checking ?

Ads
destroyer Offline referral

Posts: 430
Joined: Jul 2013
Reputation: 3

#1
Senior Member
I have a question I want to add Page Rack checking script to my site but I am sure if Google allows page rank checking tools?
chod Offline referral

Posts: 860
Joined: Jul 2013
Reputation: 85

#2
Posting Freak
I wouldn't even worry about it. There have been no PR updates in over 6 months. There are rumors that it is a dying thing for public view.
http://searchengineland.com/is-pagerank-...bar-170861

But since I know you wont actually do any research on your part here is your last freebie from me.
Code:
<?php
  class PR {
public function get_google_pagerank($url) {
$query="http://toolbarqueries.google.com/tbr?client=navclient-auto&ch=".$this->CheckHash($this->HashURL($url)). "&features=Rank&q=info:".$url."&num=100&filter=0";
$data=file_get_contents($query);
$pos = strpos($data, "Rank_");
if($pos === false){} else{
$pagerank = substr($data, $pos + 9);
return $pagerank;
}
}
public function StrToNum($Str, $Check, $Magic)
{
$Int32Unit = 4294967296; // 2^32
$length = strlen($Str);
for ($i = 0; $i < $length; $i++) {
$Check *= $Magic;
if ($Check >= $Int32Unit) {
$Check = ($Check - $Int32Unit * (int) ($Check / $Int32Unit));
$Check = ($Check < -2147483648) ? ($Check + $Int32Unit) : $Check;
}
$Check += ord($Str{$i});
}
return $Check;
}
public function HashURL($String)
{
$Check1 = $this->StrToNum($String, 0x1505, 0x21);
$Check2 = $this->StrToNum($String, 0, 0x1003F);
$Check1 >>= 2;
$Check1 = (($Check1 >> 4) & 0x3FFFFC0 ) | ($Check1 & 0x3F);
$Check1 = (($Check1 >> 4) & 0x3FFC00 ) | ($Check1 & 0x3FF);
$Check1 = (($Check1 >> 4) & 0x3C000 ) | ($Check1 & 0x3FFF);
$T1 = (((($Check1 & 0x3C0) << 4) | ($Check1 & 0x3C)) <<2 ) | ($Check2 & 0xF0F );
$T2 = (((($Check1 & 0xFFFFC000) << 4) | ($Check1 & 0x3C00)) << 0xA) | ($Check2 & 0xF0F0000 );
return ($T1 | $T2);
}
public function CheckHash($Hashnum)
{
$CheckByte = 0;
$Flag = 0;
$HashStr = sprintf('%u', $Hashnum) ;
$length = strlen($HashStr);
for ($i = $length - 1; $i >= 0; $i --) {
$Re = $HashStr{$i};
if (1 === ($Flag % 2)) {
$Re += $Re;
$Re = (int)($Re / 10) + ($Re % 10);
}
$CheckByte += $Re;
$Flag ++;
}
$CheckByte %= 10;
if (0 !== $CheckByte) {
$CheckByte = 10 - $CheckByte;
if (1 === ($Flag % 2) ) {
if (1 === ($CheckByte % 2)) {
$CheckByte += 9;
}
$CheckByte >>= 1;
}
}
return '7'.$CheckByte.$HashStr;
}
}
?>

Code:
<?
require("PRclass.php");
$url='http://www.YourURL.tld/';
$pr = new PR();
echo "$url has Google PageRank: ". $pr->get_google_pagerank($url) ;
?>
www.AdminEmpire.com
www.BlimptonTech.com - Best Free Online JavaScript tool to minify JavaScript files.
destroyer Offline referral

Posts: 430
Joined: Jul 2013
Reputation: 3

#3
Senior Member
Holy #@$%!!! man you are awesome thanks man I love you Wink

P.S. Does Google allow PR check?
chod Offline referral

Posts: 860
Joined: Jul 2013
Reputation: 85

#4
Posting Freak
(11-09-2013 09:42 PM)destroyer Wrote:  Holy #@$%!!! man you are awesome thanks man I love you Wink

P.S. Does Google allow PR check?

Figure it out on your own Wink Or wait for others here.
www.AdminEmpire.com
www.BlimptonTech.com - Best Free Online JavaScript tool to minify JavaScript files.
destroyer Offline referral

Posts: 430
Joined: Jul 2013
Reputation: 3

#5
Senior Member
you are a tough nut to crack thanks though
marcus_avrelius Offline referral

Posts: 2,424
Joined: May 2013
Reputation: 102

#6
Support Team
It looks like Page Rank checking goes against Google terms of service: http://letsforum.com/Thread-Simple-pager...63#pid4263





User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)